Voor autoschade herstel aan alle merken auto's / bedrijfs auto's / scooters / campers / boten / motoren en nog veel meer

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een specifiek product? Onze experts helpen u graag aan een passende oplossing!

 • Nieuw product
 • Tweedehands
 • autoschade meubelspuiterij

  Spotrepair

  Spotrepair op de auto wordt steeds populairder in Nederland. Het houdt in dat een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk wordt hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten. Het is een vorm van lakreparatie die bovendien ook nog eens een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel. Hoe werkt spotrepair? De naam zegt het eigenlijk al: spot repair, oftewel plaatselijk herstel. De schadehersteller schuurt het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het resultaat egaal is. Indien nodig wordt er natuurlijk geplamuurd en gepolijst. Plaatselijk herstel bumper of carrosserie zonder kleurverschil! Via speciaal meetapparatuur kan de exacte kleur van uw lak bepaalt worden. De lak wordt vervolgens plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. In sommige gevallen kan de schadehersteller bepalen dat er ook een aangrenzend deel van de lak wordt meegespoten, maar vaak is dat niet eens nodig.

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  Autoschade

  Schade opgelopen aan uw auto of motor? Dan hebt u heel wat te regelen: de rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij, het zoeken van een vakkundig herstelbedrijf en eventueel een airco- en autoruitenservice en natuurlijk het vervangend vervoer. Maar het kan ook makkelijk: als u een beroep doet op Calveen Auto's in Zeewold. Wij regelen namelijk álles: van verzekeringspapieren en schadeherstel . Onze klanten komen overigens niet alleen met hun (bedrijfs)auto naar Calveen Trading Zeewolde . Ook motoren, hekwerken en zelfs keukens en andere meubelstukken worden regelmatig door onze vakmensen onder handen genomen. , we kunnen onszelf gerust uniek noemen!

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  Scooter

  Schade Heb je schade aan je scooter? Dan ben je voor schadeherstel bij Calveen Auto's aan het juiste adres. Wij repareren en herstellen bijna alle scooters. Denk hierbij aan de merken zoals Vespa, SYM, Peugeot, Niu, Kymco, Yamaha, AGM en BTC. Er is helaas altijd een kans dat je met je scooter ongeluk krijgt of dat je toch een ander kleurtje wilt .

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  Meubelspuiterij

  Van lampenkap tot afzuigkap In onze meubelspuiterij maken we alle soorten meubels weer als nieuw: krukken, kasten, commodes en zelfs complete keukens! Alles kan: mat, glans en zijdeglans. En in alle kleuren. Precies zoals u dat wilt!

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  Verometal

  VeroMetal® is een harde metaalcoating die hoofdzakelijk uit metaalpoeder bestaat. Door het metaalpoeder te mengen met een bindmiddel en een reactor ontstaat een koud vloeibaar metaal (composiet metaal). Dit metaal kan worden gegoten of door middel van een eenvoudige spuitmethode op o.a. schuim, kunststof, gips, hout, metaal, fiberglas, glas, kalk, aardewerk, beton, terracotta, karton en zelfs op papier worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal® alle eigenschappen van gietmetaal, zowel van uiterlijk als wat betreft de glans en de warmtegeleiding.

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  Motorschade en spuiten

  spuiten en herstel van motoren tevens omkleuren in elke gewenste kleur

  Meer informatie
    €NOTK
 • autoschade meubelspuiterij

  camper & caravan schade

  Voor alle schades aan uw camper of caravan kunt u bij mij terecht. Ik zal dan uw schade beoordelen. Alle wanden van uw camper of caravans kan ik herstellen naar hetzelfde profiel van uw camper of caravans. Weet u niet zeker wat voor schade u heeft, maak dan een foto en stuur deze naar mij op of kom langs dan zal ik gelijk een diagnose stellen van de schade.

  Meer informatie
   
 • autoschade meubelspuiterij

  oldtimer

  Auto restaureren een nieuw laklaagje of gewoon autoschade herstel aan je oldtimer , Bij Calveen Trading kun je hiervoor terecht. lassen uitdeuken spuiten vertinnen richten Autoschade

  Meer informatie
   
 • autoschade meubelspuiterij

  Bootschade

  Schade of Krassen in de boot, laklaag versleten, staart stuk beschadigd of blank, geheel overspuiten of bijspuiten, polyesterreparatie, stryping en belletering alles is mogelijk in elke gewenste kleur. Van polyester ,aluminium en ijzeren boten wij doen het! Polyester reparatie Kunstofreparatie Spuiten Schade herstel Wij werken nauw samen met Bonestroo Bootmotoren Harderwijk en PK Performance Veen

  Meer informatie