Voor autoschade herstel aan alle merken auto's / bedrijfs auto's / scooters / campers / boten / motoren en nog veel meer

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een specifiek product? Onze experts helpen u graag aan een passende oplossing!

  • Nieuw product
  • Tweedehands

Spotrepair

  • spotrepair1
€NOTK
Spotrepair op de auto wordt steeds populairder in Nederland. Het houdt in dat een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk wordt hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten. Het is een vorm van lakreparatie die bovendien ook nog eens een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel.

Hoe werkt spotrepair?
De naam zegt het eigenlijk al: spot repair, oftewel plaatselijk herstel. De schadehersteller schuurt het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het resultaat egaal is. Indien nodig wordt er natuurlijk geplamuurd en gepolijst.

Plaatselijk herstel bumper of carrosserie zonder kleurverschil!
Via speciaal meetapparatuur kan de exacte kleur van uw lak bepaalt worden. De lak wordt vervolgens plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. In sommige gevallen kan de schadehersteller bepalen dat er ook een aangrenzend deel van de lak wordt meegespoten, maar vaak is dat niet eens nodig.

Reageer op dit product